Pardubická pálka 2015

04.06.2015 23:28

V sobotu 13. června 2015 od 9 hodin bude pod záštitou Ing. Romana Línka, MBA, prvního náměstka hejtmana Pardubického kraje, Mgr. Jakuba Rychteckého, náměstka primátora Pardubic a Pharm.Dr. Jiřího Skalického, Ph.D., poslance Parlamentu ČR v areálu tenisového oddílu TCV v Polabinách opět uspořádán charitativní turnaj dvojic Pardubická pálka 2015. Veřejná akce, které by se mělo zúčastnit cca 3O pozvaných hráčů z kulturní, sportovní i společenské oblasti z Pardubic, se koná již posedmé (viz pardubicka_palka.webnode). Celkově bylo získáno pro ZŠ Waldorfská, Sledge hokejové mužstvo SHK Mustangové Pardubice, ZUŠ BONIFANTES, Denní stacionář Slunečnice, Dětské rehabilitační centrum LENTILKA a KLOKÁNEK Pardubice cca 265.000 Kč. Zatím nejúspěšnějším byl turnaj pro DRC LENTILKA, kdy díky věcným a finančním darům, aukci sponzorských darů spolu se startovným a vstupným bylo vybráno pro tuto neziskovou organizaci rekordních 68.000,- Kč.

 

       Letošní charitativní akce, opět pod názvem „Hledáme další partnery“, má seznámit veřejnost s činností Dětského domova Pardubice, který se již 100 let ve vile v ulici Ke Tvrzi stará o děti, které nemohly již dále žít ve svých rodinách. Původní sirotčinec prošel několika transformacemi a vždycky zde byly vychovávány děti tak, aby byly co nejlépe připravené na život. Od roku 1994 jsou zde umístěny pouze děti soudním rozhodnutím. Pro některé děti je jediným domovem na dlouhá léta, pro jiné poskytuje potřebnou péči, bezpečí a stabilní prostředí jen na nezbytnou dobu.

       Chceme touto cestou oslovit další možné partnery, sponzory či mecenáše, kteří by chtěli jakkoliv podpořit tento projekt, ať už finančně, materiálně či svou osobní účastí v turnaji.

 

       V průběhu turnaje proběhne tombola, aukce sponzorských darů a vystoupí Martin Langr s kapelou Egelet. Občerstvení zajištěno, prezentovány budou především výrobky místních potravinářských firem a výherci soutěží „Regionální potravina a MLS Pardubického kraje“. Mediálním partnerem jsou místní periodika spolu s Radiem Beat a regionální TV.